torsdag 1 september 2011

Dag -1 i Göteborg.

Så var det dags igen, praktikperiod två börjar imorgon. Närmare bestämt klockan 07.28 på Göteborgs central, när jag kliver på tåget mot Malmö där jag ska mönstra på. Denna gång ska jag tillbringa tio veckor på den något trinda fröken Aida, som är lillasyster i familjen Wallenius. 199 meter lång är hon, grönvit och stilig. Bilder får jag komma med lite senare.

Eftersom jag vet att jag är en sistaminuten-människa har jag såklart väntat till idag med att börja packa. Varför ändra på ett vinnande koncept? Kör på samma packlista som förra gången, kändes inte som att något saknades. Dock är det lite svårare den här gången, kommer befinna mig i både höst- och sommarklimat.

Vi ska, som den ser ut nu, gå neråt Europa till, för att sedan kasta oss över Atlanten till Kanada och USA (känns det igen?) och efter det till Mexiko och Panamakanalen. Som sagt. varför ändra på ett vinnande koncept..

Nu; pack-, städ-, diskdags!

3 kommentarer:

 1. Hur ser den ultimata packlistan ut?
  Jag försöker alltid klura på vad som är bra, resp. onödigt att ha med sig. Jag är en typisk överpackare :D

  SvaraRadera
 2. Kanske ska tillägga att jag menar packlista för den som ska ut på sjön och praktisera :)

  SvaraRadera
 3. Mja, det är smart att inte ta med mer än man orkar bära. De är frestande att packa ner massa extrakläder för att slippa tvätta, men det är en dålig idé. Mest har man ju bara arbetskläder på sig, och det får man ombord. Så, lite sköna kläder för vardagsbruk och något lite snyggare. Annars tidsfördriv, dator, kamera och så..

  SvaraRadera