fredag 28 januari 2011

Mot Europa!

Nu samarbetar minsann Nordatlanten här. Idag bjöd hon (eller var det kanske fröken Golfström?) på 14 grader vid lunch och 11 grader i vattnet. Man blir nästan badsugen! Eller så kanske det känns fullt tillräckligt att översköljas av sjön när man står högst upp i cellguidarna för att beklä dessa med diesel för att lösa upp eventuell rost. Det var dagens enda syssla, dock tog den ungefär, sisådär 8 timmar.

Idag fick den glada nyheten att vi kommer få stanna i Liverpool 24 timmar, vilket torde innebära tid för att gå iland. Det var mycket välkommet då jag hittills bara hunnit gå iland i Halifax och New York. Jag är såklart mer än nöjd med detta, men visst är det ett fint avbrott i tillvaron att se något annat. För, jag tappar faktiskt inte bort mig här längre, jag slutade med det rätt nyligen, dock.

Imorgon börjar en ny epok av borttappning då jag ska få vara i maskin ett tag. Huvudmaskinen är 3,5 våningar hög, det finns oändligt många vrår och skrymslen, och det känns kalas!

1 kommentar:

  1. Åh, vad bra att det är en så stor båt att det tar en hel resa att lära känna den! Vet du när du är ledig/har internet så man kan språkas med dig något?

    SvaraRadera