fredag 31 december 2010

Nervositet.

Påmönstringsdagen närmar sig med stormsteg. Sista kontakten med managementbolaget är gjord, packlistan helt klar, alla papper är i ordning. Nu kommer dock nervositeten och boxar mig i magen med full kraft.
Och det här med att säga hejdå till folk man tycker om, och veta att man inte kommer ses på länge, och därtill ha knappa möjligheter att skrivas, ringas. Men jag tänker att det är lite av ett äventyr, en prövning. Det är nu jag ska bli vuxen, har jag tänkt.

4 kommentarer:

 1. Oh, Klara! Vad roligt det låter, jag känner nervositeten med dig :D Är så glad för din skull ska du veta. GOtt nytt år på dig, och massor kramar! <3
  /Luiza

  SvaraRadera
 2. Akta dig för isberg! Jag antar förövrigt att båten är en kopia av Titanic och att ni kommer roa er på kvällarna med att dansa till liveorkesten i salongen (när ni inte tatuerar varandra förstås). Ha det riktigt bra!
  /Anna

  SvaraRadera
 3. Ja det blir nog ett äventyr. Men det är väl ändå ett förhållandevis kort äventyr. Tre månader går fort. Jag tror det blir otroligt lärorikt och kul. Annorlunda. Har sett filmen om Atlantic C. Snygg badtunna:-)

  Kram
  Malin

  SvaraRadera